Önkormányzati képviselőként elsődlegesen kerületem dolgaival igyekszem foglalkozni, itt a blogomon is. Írhatok és írni is fogok fővárosi témákról, hisz másik munkám révén ez is közel áll hozzám, illetve nagy részben érinti a kerület lakosait is. Mégis most így az év elején kénytelen vagyok az ország helyzetével foglalkozni, mert azt hiszem most ez foglalkoztat mindenkit. Engem is!

Az új alkotmány és a hozzá tartozó "sarkalatos" törvények életbelépésével egy olyan írányt vett az ország az új évben, amit azt hiszem senki sem szeretett volna (még a fidesz szimpatizánsok sem, csak ők nem hajlandók tudomást venni róla). Ez az irány egyenesen a szakadék felé tart. Kérdés meg tudjuk e állítani a kormány által vezetett nemzeti színekben pompázó rozoga és megtépázott szekerünket, vagy a címben feltett kérdésre csak azt tudjuk felelni, hogy már nincs remény!? Én és párt társaim nem azért kezdtünk bele a politizálásba, mert nagyon untuk magunkat otthon és nem volt mit csinálni, nem is azért mert úgy gondoltuk itt majd kevés munkából jó sokat fogunk keresni (akkor beléptünk volna valamelyik nagy pártba!), hanem azért, mert azt gondoltuk ezt a bizonyos szekeret majd jó irányba tudjuk tólni. Ez most sem változott, és ezért hívtuk életre az Új ellenállást, hogy felhívjuk a figyelmét mindenkinek: Közel a szakadék!!

Most mindenki arról beszél össze kell fogni. Egyetértek. Viktor pont arra játszik, hogy ezek úgyis egymással vannak elfoglalva, addig én azt csinálok, amit akarok. Oszd meg és uralkodj! De itt, most nem elsősorban és nem csak arról szól a dolog, hogy melyik párt kivel, hogyan és mikor... Ébresztő! Veszélyben van a demokráciánk, nem tudunk szabadon választani, a gazdaság 3szoros bóvli és az országcsőd itt csönget a kapunkon! Nekünk magyar állampolgároknak kell összefogni és megmutatni a kormánynak, hogy nem fogjuk vakon tűrni, hogy a szakadékba vezessék az országot.

Ha Te is így gondolod, csatlakozz az Új ellenálláshoz! Mert van még remény!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szabadospeter.blog.hu/api/trackback/id/tr143525865

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása